Waar hotelgasten bomen planten

Stichting Hotels for Trees levert een concrete bijdrage aan een groenere hotelwereld waarin er één nieuwe boom geplant wordt voor iedere dag dat een gast er voor kiest de kamerschoonmaak over te slaan.

Deze groene keuze is de volgende dag al op de website van Hotels for Trees terug te vinden en levert een directe bijdrage aan bebossingsprojecten in binnen- en buitenland.

Laagdrempelig

Hotels for Trees is laagdrempelig voor zowel hotelgasten als hotels. Verder is Hotels for Trees voor hotels van alle merken en sterniveaus toegankelijk.

Concreet

Hotelgasten die ervoor kiezen aan dit initiatief mee te doen kunnen de volgende dag op de website van Hotels for Trees al de impact van hun actie zien.

Transparant

De financiën van Hotels for Trees zijn geen geheim. Hotels die mee doen betalen Hotels for Trees Euro 5 per niet schoongemaakte kamer.

Over Hotels for Trees

Hotels for Trees is een in mei 2021 opgerichte stichting met ANBI status, hetgeen betekent dat donaties aan de stichting belastingaftrekbaar zijn.

Hotels for Trees is begonnen in Nederland en is sinds 2022 snel uitgebreid naar de rest van Europa en Engeland. Verdere uitbreiding naar Australië en de VS is momenteel gaande.

De stichting wordt aangestuurd door een bestuur en overzien door een Raad van Toezicht. De stichting heeft geen winstoogmerk. Alle donaties worden uitgegeven aan bebossingsprojecten van samenwerkingspartner Trees for All of aangewend voor het runnen en verder laten groeien van Hotels for Trees.

Resultaten

(Sinds juli 2021)

Deelnemende hotels

0

Geplante bomen gisteren

0

Geplante bomen dit jaar

0

Geplante bomen sinds start

Projecten

Waar hotelgasten
bomen planten