Hoe werkt het?

Stap 1

Gasten boeken een meerdaags verblijf bij een hotelpartner van Hotels for Trees.

Stap 2

Tijdens dit verblijf hangen de gasten een of meerdere dagen de unieke Hotels for Trees deurhanger aan de deurklink van hun kamer.

Stap 3

Het hotel slaat op deze dagen de kamerschoonmaak over en rapporteert het totaal aantal niet schoongemaakte kamers diezelfde avond nog in een portal op de website.

Stap 4

Zodra deze getallen zijn ingevoerd is de door de gast mogelijk gemaakte boom samen met alle andere bomen in de rapportage op de website terug te vinden. Dit gebeurt per hotel en per dag.

Stap 5

Hotels for Trees rekent op basis van deze aantallen af met de hotels en zorgt er met hulp van Trees for All voor dat het gedoneerde bedrag geinvesteerd wordt in bebossingsprojecten in binnen- en buitenland.

Hoe werkt het met Mews?

Stap 1

Gasten boeken een verblijf van meerdere nachten in een deelnemend hotel.

Stap 2

Gasten kunnen tijdens het online inchecken of bij aankomst bij de receptie kiezen voor de optie "schoonmaak overslaan". Gasten die dat niet van tevoren aangeven, kunnen de unieke Hotels for Trees deurhanger voor één of meerdere dagen buiten hun kamer hangen.

Stap 3

Op deze dagen slaat het hotel de kamerschoonmaak over en kan Housekeeping de Hotels for Trees deurhangers in Mews volgen.

Stap 4

Zodra Mews is bijgewerkt of wanneer de gast de optie kiest tijdens het online inchecken, wordt het aantal geplante bomen per hotel en per dag getoond op de Hotels for Trees website.

Stap 5

Hotels for Trees factureert de hotels elke maand en zorgt ervoor dat het corresponderende aantal bomen wordt geplant.


Wilt u meer weten over deze optie? Bekijk de MEWS-demovideo waarin de Hotels for Trees-integratie wordt uitgelegd.

Waar hotelgasten
bomen planten