Radisson Hotel Suites Amsterdam South

Het Radisson Hotel & Suites Amsterdam South bevindt zich naast een van de meest geliefde recreatielocaties van Amsterdam en biedt de perfecte basis voor langere verblijven in de stad. Begin uw dag met een wandeling of fietstocht langs de Amstel, voordat u de Middelpolder ingaat, historisch Ouderkerk bezoekt of de binnenstad van Amsterdam. Ons hotel is tevens gemakkelijk bereikbaar vanaf de Zuidas, het financiële district van Amsterdam, en Schiphol Airport. Station Amsterdam Zuid ligt op slechts 25 minuten per tram. Bent u van plan om met de auto te gaan? Er is een beveiligde parkeergarage beschikbaar.
Het Radisson Hotel & Suites Amsterdam South is perfect voor gezinnen en bezoekers die langere tijd verblijven. Onze kamers en suites beschikken over alles wat u nodig heeft, inclusief een volledig ingerichte keuken. Gasten kunnen tevens voor suites kiezen met een design bad.
Gasten kunnen gebruik maken van een gratis self-service wasfaciliteit in het hotel. Voor gasten met drukke agenda’s biedt het hotel ook een 24/7 Grab & Go, een fitnesscentrum, en ons restaurant, Keuken & Bar. Terwijl het eetgedeelte plaats biedt aan wel 150 gasten, is het bovengedeelte van het restaurant perfect voor het organiseren van recepties tot 45 gasten (zonder tafels).
Verblijf in de buurt van de weelderige parken van Amsterdam | Radisson Hotel & Suites Amsterdam South (radissonhotels.com)

Deze partner heeft in totaal bomen geplant!

Deze partner heeft gisteren bomen geplant!