Hotel Mastbosch Breda

Hotel Mastbosch Breda

Burgemeester Kerstenslaan 20, 4837 BM Breda, Nederland

47 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

Hotel Mastbosch Breda

Prachtig gelegen aan de rand van het Mastbos en dicht bij het historische stadscentrum van Breda, is dit elegante 4-sterren hotel een oase van rust voor zowel zakelijke als recreatieve gasten die een bezoek brengen aan de provincie Noord-Brabant. De eenvoudige toegang tot de snelwegen A16 en A58 maakt het hotel uitermate geschikt voor een langer of korter verblijf in de regio. Breda heeft een centrale ligging voor bezoekers aan Rotterdam, Antwerpen of Eindhoven en is de ideale ontmoetingsplaats voor alle zakelijke bezoekers in de omgeving. Geniet van een echt ontspannen verblijf in het historisch Hotel Mastbosch Breda.

Genesteld in een prachtig gerestaureerd gebouw uit de 19e eeuw, biedt het hotel alle moderne gemakken die nodig zijn voor een aangenaam en ontspannen verblijf. We beschikken over 47 Comfort en Deluxe kamers en suites, allemaal voorzien van alle gemakken van nu. In het hotel bevindt zich ook het Grand Café Heeren van Oranje, een stijlvol en sfeervol restaurant met authentieke plafondventilators en een antieke bar. Hier kunt u genieten van een rustige zakelijke lunch of een uitgebreid diner. Het restaurant beschikt over een prachtig terras op het zuiden voor een diner buiten of een drankje.

Voor al uw zakelijke en privé evenementen in Breda, inclusief bruiloften, heeft hotel Mastbosch Breda ruime feest en vergaderzalen, geschikt voor tot 450 personen. Met catering ter plaatse, aantrekkelijke zakelijke arrangementen, nabijgelegen natuurpaden en dicht bij het stadscentrum van Breda, zijn alle benodigdheden aanwezig om een succesvol evenement te organiseren.

Ons toegewijde personeel belooft u een warm welkom en zal hun uiterste best doen ervoor te zorgen dat u geniet van een aangenaam en ontspannen verblijf. Het gebied biedt tal van fiets- en wandelroutes, ideaal voor natuurliefhebbers en ons team van receptionisten zal u met plezier voorzien van alle informatie die u nodig hebt voor het verkennen van de omgeving en de stad Breda.