Hotel Finn

Koopmanstraat 3, 1315 HD, Almere, Nederland

28 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

Dit moderne superieure 3-sterrenhotel is centraal gelegen in Almere. Hotel FINN biedt een luxe en modern verblijf aan in een levendig deel van de stad. Verschillende andere cafés en restaurants bevinden zich op wandelafstand van Hotel Finn. Het winkelcentrum, het theater en het casino liggen op slechts een korte wandelafstand.
De kamers zijn ingericht volgens de laatste trends. De rustige kamers hebben een comfortabele boxspring die uit twee eenpersoonsbedden bestaat waarmee je van een goede nachtrust kunt genieten. De eigen badkamers zijn uitgerust met een regendouche en een toilet.
Het hotel beschikt over een modern, sfeervol restaurant. Samen met een lounge en een bar bereiden wij voor u de mooiste gerechten. We proberen van ons restaurant een plek te maken waar mensen thuis kunnen komen, een restaurant en bar met een “huiskamergevoel”. We willen graag dat het hele restaurant met elkaar in contact staat. Daarom hebben we een open keuken, waar je direct kunt meekijken in het domein van onze chef. Hij heeft nagedacht over een heel scala van gerechten waarin onze grill centraal staat. Daarbij kan je altijd komen borrelen aan onze bar of in de fauteuils met speciaal bieren en goede wijn. En elke dag vindt u iets bijzonders op het menu. Bekijk het menu inclusief suggesties dan ook direct op de website.