Van der Valk Hotel Cuijk

Van der Valk Hotel Cuijk

Raamweg 10, 5431 NH Cuijk, Nederland

157 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

VAN DER VALK HOTEL CUIJK – NIJMEGEN

Van der Valk Hotel Cuijk Nijmegen is centraal gelegen tussen drie provincies. Zo biedt het hotel veel diversiteit. Het hotel heeft een ruim assortiment aan kamers, zo vindt u altijd een hotelkamer die past bij uw verblijf. Naast de reguliere hotelkamers en familiekamers, heeft het hotel ook verschillende suites. Zo heeft u bijvoorbeeld keus uit een premium suite maar ook een business suite. Ideaal als u uw overnachting wilt combineren met een zakelijke bijeenkomst. Daarnaast zijn er nieuwe suites gebouwd zoals de Ibiza suite, een lekker luxe suite met een groot lounge terras. https://www.hotelcuijk.nl/

Heerlijke wijn uit eigen wijngaard bij uw lunch of diner

Tijdens uw verblijf kunt u een drankje doen in de hotelbar of de brasserie die een divers aanbod aan kleine hapjes voor bij de borrel serveert. Daarnaast beschikt het hotel over een prachtig restaurant waar u kunt genieten van verschillende formules zoals á la carte en een Live Cooking buffet. Op zondagochtend kunt u terecht voor een heerlijke brunch. Van der Valk Hotel Cuijk Nijmegen beschikt over een eigen wijngaard waardoor u uw diner net iets specialer kunt maken door te genieten van de wijn uit eigen wijngaard.

Laat u verwennen tijdens uw verblijf

Vanuit het hotel worden diverse faciliteiten aangeboden, natuurlijk kunt u als gast gratis gebruik maken het Wi-Fi netwerk. Het hotel beschikt over een eigen fitnessruimte waar u als gast gratis gebruik van kunt maken. U kunt ook gebruik maken van het arrangement met Thermen Berendonck waarbij u een overnachting kunt combineren met een ontspannen dagje wellness.

Ontdek alle faciliteiten

Genoeg te beleven in de omgeving van Cuijk

In de omgeving van het hotel is genoeg te beleven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgestippelde fiets- of wandelroute die te verkrijgen is bij de receptie van het hotel. U kunt ook op pad gaan met een echte gids die u alle hoogtepunten van de streek laat zien. Of kies voor een kleine wandeling door het historische centrum van Cuijk of bezoek Nijmegen. In de buurt van Hotel Cuijk Nijmegen zijn diverse musea te vinden en kunt u er een dagje op uit in Dierenpark Burgers Zoo. Laat het weer het toe? Dan is er genoeg te beleven op het water.  Zo kunt u op de Kraaijenbergse Plassen een zeiltocht of een tocht met een kano maken. Kortom, er is in de omgeving genoeg te doen.

Bezoek onze website