DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Oosterdoksstraat 4, 1011 DK, Amsterdam, Nederland

557 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

Wat we doen…

We planten een boom voor iedere keer dat onze gasten de tussentijdse schoonmaak van hun kamer overslaan.

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is trots partner van Hotels for Trees. Elke keer dat onze gasten afzien van de dagelijkse kamerschoonmaak, wordt er namens hen een nieuwe boom geplant. We planten kleine boompjes in plaats van zaden of zaailingen en zorgen ervoor dat deze de komende 25 tot 30 jaar worden verzorgd. De bewuste keuze die veel van onze gasten maken, wordt de volgende dag op deze website weergegeven en heeft een directe invloed op de (her)bebossing wereldwijd.

Deze samenwerking belichaamt onze CARE-cultuur voor gasten, collega’s en de gemeenschap en sluit aan bij Hilton’s Travel with Purpose-programma, dat onze ESG-strategie (Environmental, Social en Governance) voor verantwoord reizen en toerisme aanstuurt. Lees meer over onze ESG-strategie op esg.hilton.com.

Over Hotels for Trees

Deze stichting zonder winstoogmerk, die haar oorsprong vindt in Nederland, breidt zich snel wereldwijd uit. Het feit dat de stichting de Nederlandse ANBI-status (officiële erkenning voor non-profitorganisaties) heeft, zorgt voor belastingvoordelen voor donateurs in veel landen. De stichting is onder toezicht van een onafhankelijke Raad van Toezicht, bestaande uit drie leden. Alle gedane donaties ondersteunen (her)bebossingsprojecten en de verdere groei van Hotels for Trees over de hele wereld.

Over DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station ligt in het bruisende hart van Amsterdam en combineert modern comfort met historische charme, met unieke invloeden van de Amsterdamse School-architectuur in de kamers en suites. Ervaar het adembenemende uitzicht op de stad in onze rooftop bar LuminAir, “THE BAR ABOVE AMSTERDAM”. Proef ambachtelijke koffie bij LOT61 of geniet van een van de verrukkelijke gerechten van Eastwood Beer & Grill.