Notiz Hotel

Notiz Hotel

Postbus 1080 0, 8900 CB Leeuwarden, Nederland

36 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

Notiz Hotel

Wij zijn Notiz Hotel. Een opmerkelijk hotel, waar we met andere ogen naar onze gasten én de wereld om ons heen kijken. De naam Notiz zegt het al: bij ons word je opgemerkt. Gastvrijheid zit namelijk in ons DNA. En als je goed kijkt, merk je ongetwijfeld zelf ook zaken op die anders zijn dan anders.

Wij geloven in de kracht van de verrassing. Dat kan alleen door dingen anders te doen. Daarom kijken we op een andere manier naar dagelijkse dingen, geven er een nieuwe draai aan. Zo zorgen we ervoor dat je als gast keer op keer op een positieve manier wordt verrast.

Dagelijks wordt het hotel gerund door onze allerbeste Hotel Management School-studenten, de managers van de toekomst. Deze studenten zorgen, onder leiding van de beste professionals, voor twee keer zoveel aandacht en zetten met liefde dat stapje extra om je bezoek onvergetelijk te maken. Daarbij verliezen we de wereld om ons heen echter geen moment uit het oog. Wij omarmen de principes van Dutch Cuisine, voeren dit binnen ons hele hotel door en kiezen bewust voor lokaal en duurzaam. Waarom van ver halen wat dichtbij is? En minstens net zo goed.

We kiezen alleen voor de beste kwaliteit. Dat voel je aan jouw heerlijke bed gemaakt in Deventer. Dat ruik je aan de uitgebreide plastic vrije soapbar in je badkamer met de lekkerste ambachtelijke zepen uit de omgeving. Dat zie je aan het gebruikte hout dat uit de Friese bossen komt. En dat proef je in ons Restaurant Wannee waar je jezelf trakteert op pure lokale gerechten zonder kunstmatige toevoegingen.

In onze zoektocht naar vernieuwing en verbetering durven we verder te kijken dan onze hotelgangen lang zijn. We durven met trots te zeggen dat we een hotel zijn dat vooroploopt als het gaat om duurzaamheid, gastvrijheid én innovatie. We nodigen je van harte uit om zelf de proef op de som te nemen. Ontdek hoe verrassend anders we zijn.