The Florian Hotel

Kruisweg 609, 2132 NA, Hoofddorp, Nederland

150 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

The Florian is een zeer verassend nieuw Dutch Design Lifestyle hotel vlakbij Schiphol Airport. Het ontwerp van het hotel is een combinatie van Midcentury en de Amsterdamse School stijl met herkenbare vormen, kleuren en materialen. Op het vlak van het interieur, de wand-/vloerafwerking en de verlichting is het ontwerp volledig Dutch Design.

The Florian is een informeel zakenhotel, zeer toegankelijk, verrassend, gezellig en eigentijds. Naast hotelgasten zijn ook niet-hotelgasten van harte welkom om als een echte “Urban Nomad” te komen werken in de lounge, aan de lange co-working tafels of in een van de gezellige Social Meeting Spots. Indien gewenst kunt u ook bij The Florian terecht voor een privé-kantoor of een privé-vergaderruimte, waaronder Florian’s prachtige Clubhouse..

Wat uiteraard niet mag ontbreken naast een comfortabel verblijf of na een dag hard werken is een culinaire maaltijd in het Dutch cuisine restaurant; Dine With Florian. Sluit een geslaagde avond af met een drankje aan de bar in het atrium, waar het overdag aanvoelt als een indoor terras en het ‘s avonds transformeert tot een zeer intieme en sfeervolle lounge.