Post Plaza Hotel

Post Plaza Hotel

Tweebaksmarkt 27, 8911 KW Leeuwarden, Nederland

156 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

ODE AAN DE POSTBODE

Van Post-Plaza is er maar 1. Niets is standaard en over elk detail hebben we nagedacht. Bij ons gaat het om het verhaal en de beleving. Als je onze gast bent geweest willen we namelijk dat je het thuisfront niet alleen laat weten hoe gaaf de stad Leeuwarden is, maar juist ook dat je in Post-Plaza bent geweest.

In 2015 hebben wij het voormalig Postkantoor van Leeuwarden een 2e leven gegeven als grootstedelijk Grand Café met 42 hotelkamers. Dat het een Postkantoor is geweest zie je terug tot in de kleinste details. Wij vieren de liefde voor de post en de charme van de postbode die iets voor je heeft. Door weer en wind komt hij het bij jou bezorgen.

Door middel van een glazen doorgang is het Postkantoor verbonden met het Bankgebouw met nog 40 hotelkamers en de Front Office. Dé plek om in te checken, vragen te stellen en ons uit te zwaaien als je hebt gelogeerd.

Bij ons werken meer dan 100 bijzondere karakters. 1 ding hebben we echter allemaal gemeen; we zijn ondernemers met passie voor gastvrijheid. Authenticiteit is het allerbelangrijkste! Fouten maken mag, een beslissing nemen moet. Door de verantwoordelijkheid daar neer te leggen waar hij hoort, zijn wij anders.

Een wakker bedrijf dat kan inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Het enthousiasme spat er van af! Wij zijn Post-Plaza!