Hotel Renaissance Paris la Defense

Hotel Renaissance Paris la Defense

jardins de valmy 60, 92918 Paris, la défense, France

330 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

In het hart van het moderne Parijs, langs de historische as van Place de l\’Etoile tot La Grande Arche, ligt het Renaissance Paris La Défense zeer dicht bij emblematische bezienswaardigheden.
Dit lifestylehotel verwelkomt u zowel voor uw professionele evenementen als voor uw toeristische excursies.
• Kies met zijn 330 kamers voor comfort, rust en moderniteit.
• Dankzij de vergaderruimtes van 1.000 m², allemaal met daglicht en volledig modulair, kan het hotel een scala aan evenementen organiseren! Daarmee is het het grootste conferentiecentrum geïntegreerd in een hotel in La Défense.
• De inrichting, modern met een vleugje industriële stijl, weerspiegelt de wijk en haar omgeving via hedendaagse tentoonstellingen gecreëerd door lokale kunstenaars.
• Bar-restaurant La Brasserie verwelkomt u in een modern en authentiek kader. Van zakenmensen tot stedelijke ontdekkingsreizigers, iedereen ontmoet elkaar in de Brasserie om een ​​lunch te delen of te genieten van een cocktail!
In de keuken biedt onze chef-kok Kasymoun Touré u een oprechte en gastronomische Franse keuken, die u meeneemt op een reis door een vleugje Frans-Polynesië. Chef Kasymoun is zeer gehecht aan de lokale en seizoenskeuken en houdt van kortsluiting. Hij vernieuwt zijn menu elk seizoen.