Hotel Finch Deventer

Keizerstraat 20, 7411 HH, Deventer, Nederland

31 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

Bijzonder en heel fijn slapen doe je in het prachtige boutique hotel FINCH. Dit boetiekhotel in een historisch pand in hartje stad is uitgeroepen tot Stedentrip hotel 2020. Finch opende zijn deuren al in 1871. Toen heette het Hotel de Keizer. Na 20 jaar werd het een bank en later kantoor. Nu, 150 jaar na de eerste opening, is het weer een hotel.
FINCH ligt op op moonwalk-afstand van het station en al het leuks van de stad. De 24 kamers zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn een beetje chic, heel fris en allemaal propvol luxe, zoals airconditioning, regendouche, een platenspeler met een selectie platen (yes!), televisie met Chromecast en een über-comfortabel bed. Historische details, zoals grote ramen en originele balken verraden de eigenaardigheden en de geschiedenis van het pand.
FINCH’s bar is je favo chill-out huiskamerbar voor de hele dag. Voor een bakkie, brekkie, brunch of borrel (of 2) in een goede vibe. Grote kans dat je hier blijft hangen voordat je naar je kamer of de stad in gaat.