Hotel Nepomuk

Hotel Nepomuk

Obere Mühlbrücke 9, 96049 Bamberg, Duitsland

24 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

Hotel NEPOMUK in Opper-Franken (Beieren) ligt midden in de historische oude binnenstad van Bamberg in het Mühlenviertel en ligt als een schip midden op de rivier. Of u nu wilt ontspannen en genieten van de schilderachtige schoonheid van het unieke werelderfgoed, of dat u een zakenreiziger bent die professionele service verwacht: de moderne faciliteiten en onze persoonlijke, individuele service bieden u uitzonderlijk comfort tijdens uw verblijf.

De centrale ligging van het hotel biedt u een onvergetelijke ambiance. In ons huis bieden wij 24 moderne kamers in verschillende maten, locaties en categorieën, met een charmant uitzicht op de rivier of de daken en straten van Bamberg.

Ontbijten en dineren kan in het aangrenzende ECKERTS Wirtshaus. Traditionele gerechten worden opnieuw geïnterpreteerd van regionale en seizoensgebonden producten en vers met de hand bereid. Hier wordt “Frankische gastvrijheid” op een stedelijke manier geïmplementeerd. Het brugterras met uitzicht over de Regnitz naar het Hainpark nodigt uit tot een zonnig ontbijt of een gezellig diner.