Corona Boutique Hotel

Corona Boutique Hotel

Buitenhof 39, 2513 AH Den Haag, Nederland

36 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

Boutique Hotel Corona is het oudste vier sterren hotel van Den Haag. Midden in het centrum van de stad, gelegen aan het befaamde Buitenhof. Het hotel is gevestigd in drie 17e-eeuwse panden. De hoge plafonds op de begane grond en de prachtige kroonluchters tonen een glimp van de rijke historie van deze panden. Voor een smaakvol ontbijt, lunch, diner of een drankje kun je terecht in het inpandige restaurant BIT Grill & Café. In de zomer is het terras ook geopend, met uitzicht op het gehele Buitenhof en zelfs een gedeelte van het Binnenhof. Bekende bezienswaardigheden zoals het Binnenhof, het Mauritshuis en het Plein liggen op loopafstand van het hotel. Het hotel heeft hiermee een perfecte locatie te pakken voor een stedentrip naar Den Haag. Op 200 meter van het hotel stopt de tram, waarmee je binnen een kwartiertje bij het strand van Scheveningen bent. Voor ieder wat wils.

Onze 72 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals airconditioning, WiFi, flatscreen tv, zowel koffie- als theefaciliteiten en een badkamer met regendouche en / of bad. In 2017 zijn wij gestart met een grootscheepse renovatie en uitbreiding. Van 36 naar 72 kamers, waarbij enkel de buitenmuren zijn blijven staan. Inmiddels is dit project zo goed als afgerond en hebben we een volledig nieuw hotel in een oud jasje.

Uiteraard hebben wij bij de verbouwing getracht om het pand en de kamers zo veel mogelijk te verduurzamen. De samenwerking met Hotels for Trees sluit hier perfect op aan!