Chateau de Vignee

Chateau de Vignee

RUE DE MONTAINPRÉ 27, 5580 VILLERS-SUR-LESSE , België

24 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

Château de Vignée is een toevluchtsoord in het groen om te ontsnappen aan het jachtige leven. Geïnspireerd door de grillige schoonheid van de Ardennen. Ontworpen om elke gast te bekoren.

Het hotel beschikt over 24 kamers op maat, een spa, een gastronomisch restaurant en een bistro.

De flamboyante suites bieden plaats aan twee tot vier gasten, terwijl de comfortkamers een meer zintuiglijke sfeer uitstralen. Elk van hen weerspiegelt de kracht van het Ardense landschap, tot in het kleinste detail.

Het gastronomische restaurant ARDEN is een plaatselijk restaurant dat graag een beroep doet op alles wat de natuur te bieden heeft. Chef Marius Bosmans kweekt en oogst zijn groenten in de serre van het kasteel en creëert zo een pure, maar expressieve keuken die het ritme van de seizoenen volgt. Een zorgvuldige selectie van lokale wijnen en ambachtelijke bieren begeleidt zijn gerechten.

De spa, die ontspringt in de Lesse en rustgevend is in de whirlpools, voedt lichaam en geest met een reeks rituelen en faciliteiten, waaronder een zwembad, stoombad en Finse sauna met uitzicht op de rivieroever.