Canopy by Hilton Cannes

Canopy by Hilton Cannes

Boulevard Jean Hibert 2, 06400 Cannes Cannes, Nederland

141 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

Welkom bij Canopy by Hilton Cannes!
Ons hotel heet u welkom in een uitzonderlijke omgeving en biedt zowel trendy accommodatie als een meeslepende ervaring aan de beroemde Franse Rivièra! Met 110 kamers, 19 suites en 12 appartementen van 30 tot 80 m2. Uitgerust met hoogwaardige faciliteiten, zijn we er trots op dat u uw thuis weg van huis bent.
Zodra je door onze deuren loopt, zul je geboeid zijn door de nieuwe typische “ levensstijl ” decoratie van de Canopy by Hilton Cannes.
Terracotta tinten, warme en felle kleuren roepen onmiddellijk de charme van het Middellandse-Zeegebied op. Daarnaast biedt het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee vanaf ons dak u een onvergetelijke ervaring.
Bij Canopy by Hilton leiden alle wegen naar hedendaagse kunst. U hoeft de galerijen of de nieuwe kunstruimtes van de kust niet te runnen: het hotel heeft een collectie gebouwd om onverwijld te ontdekken.
Ons cateringaanbod is speciaal ontworpen voor onze klanten.
Café Crème wacht op u na het ontbijt en dan proeven we de hele dag genereuze recepten, typisch « West Coast » om ter plaatse te testen of mee te nemen.
Ons Marea Restaurant op ons dak viel samen met een prikkelende en lokale « sourcing », het prachtige menu dat de smaak van de zee en de hemelse ankerplaatsen laat zien.
We bieden ook een spa, een buiten- en binnenzwembad, een fitnesscentrum en vergaderruimtes voor uw seminars en evenementen.
Bij Canopy by Hilton Cannes staat onze toewijding aan het milieu centraal in ons MVO-beleid. We zijn er trots op milieuvriendelijke praktijken toe te passen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en de natuurlijke schoonheid die ons omringt te behouden. Daarom hebben we verschillende milieuvriendelijke initiatieven genomen om onze impact op de planeet te verminderen.
Een van die initiatieven is onze inzet voor “ Hotels for Trees ”. Dit maakt deel uit van ons streven om actief bij te dragen aan herbebossing en de strijd tegen klimaatverandering.
Onze inzet is een diepe overtuiging die is geworteld in onze bedrijfscultuur. We zijn toegewijd om onze klanten een ervaring te bieden die onze milieuvriendelijke waarden weerspiegelt.
Doe dus mee met dit avontuur voor een groenere en duurzamere toekomst!