Bloemendaal Hotel Collection

Bloemendaal Hotel Collection

Bloemendaalseweg 90, 2061 CN Bloemendaal, Nederland

22 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

Hotel Bleecker

KLEINSCHALIG BOUTIQUE HOTEL IN BLOEMENDAAL CENTRUM

Hotel Bleecker ligt op een mooie rustige plek, midden in het dorp tegen een duin. De kleinschalige opzet van slechts 11 kamers maakt persoonlijke aandacht mogelijk. In de omgeving vindt u een enorme keuze aan sportieve, culturele, culinaire en ontspannende activiteiten. Zo bent u binnen enkele minuten in Haarlem of op het strand van Bloemendaal aan Zee, en ook Amsterdam is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

Hotel Bloemendaal

KLEINSCHALIG BOUTIQUE HOTEL IN BLOEMENDAAL CENTRUM

Hotel Bloemendaal is gevestigd in een mooi 19e-eeuws gebouw en biedt 11 unieke kamers en suites. Voor een citytrip naar Haarlem of Amsterdam, uitwaaien op het strand of duinen, een culinaire ontdekkingstocht bij een Michelin sterrenrestaurant of voor een onvergetelijke romantische overnachting in de mooiste suite van Bloemendaal ben je bij ons aan het goede adres.

Het hotel beschikt niet over een receptie ter plaatse: onze centrale balie is gesitueerd in Hotel Bleecker, gelegen in dezelfde straat op 300 meter afstand. Hier verwelkomen wij je graag voor een persoonlijke check-in waarbij wij jou uitgebreid voorzien van verdere informatie. Ook het ontbijt en check-out worden verzorgd vanuit deze centrale plek.

Tot ziens!