Ambassade Hotel Amsterdam

Herengracht 341, 1016 AZ, Amsterdam, Nederland

56 kamers

Deze partner heeft gisteren bomen geplant en in totaal bomen geplant

Het Ambassade Hotel is een écht Amsterdams familiebedrijf, gevestigd in vijftien authentieke 17e-eeuwse grachtenpanden gelegen aan de Herengracht en het Singel, midden in de Amsterdamse grachtengordel. De ideale uitvalsbasis om de wondermooie sfeer van de Amsterdamse grachten te verkennen. Geniet van de charme en het comfort van een uniek boutique hotel in het hart van één van de mooiste steden van de wereld.

Het Ambassade Hotel beschikt over 56 elegante kamers en suites, allen uniek ingericht in een mix van modern en klassiek. Bewonder de collectie van ruim 800 CoBrA-kunstwerken, die te zien zijn in alle hotelkamers en publieke ruimten. In de Library Bar vindt u een bijzondere boekencollectie bestaande uit meer dan 5.000 exemplaren, die allen door de auteurs zijn gesigneerd tijdens hun verblijf in het Ambassade Hotel.

In Brasserie Ambassade, waar de keuken wordt gerund door chef-kok Tom van Buuren en zijn brigade, treft u kunstwerken, grote kroonluchters en met schitterend uitzicht over de gracht. Hier kunt u genieten van bijzondere gerechten geïnspireerd op de Franse keuken, maar dan met een moderne twist.

Voor hotelgasten gelden er speciale tarieven voor float- en massagesessies bij Koan Float, het wellnesscentrum van het Ambassade Hotel. Koan Float is gelegen aan de Herengracht, op een steenworp afstand van het hotel. Ook kunt u een bezoekje brengen aan onze bijzondere boek- & kunstwinkel om de hoek ‘Samsara Books & Art’.

Het Ambassade Hotel is gelegen aan de beroemde Herengracht midden in ‘De Negen Straatjes’, één van Amsterdams bekendste en charmantste winkelgebieden.

Vote for us!

We are beyond excited to be nominated for the World Sustainable Travel & Hospitality Awards in 2 categories!

World’s Leading Sustainable Conservation & Biodiversity Programme 2024

World’s Leading Sustainable Health & Well-being Initiative 2024