Hyatt Paris Charles De Gaulle Airport

Welkom bij Hyatt Place en Hyatt House Paris Charles de Gaulle Airport, twee elegante en moderne hotels aan de poort van Parijs. De locatie is ideaal voor reizen van en naar de luchthaven Roissy CDG, op slechts 10 minuten afstand. Bent u van plan met de auto te gaan? Er is veilige parkeergelegenheid met 300 plaatsen en 8 elektrische oplaadpunten. Als u Parijs en omgeving wilt verkennen, zijn het RER-station “Parc des Expositions” en het TGV-station op de luchthaven Paris Charles de Gaulle gemakkelijk bereikbaar.

Twee hotels, één ervaring – ons complex met twee merken biedt het beste van twee werelden. Hyatt Place biedt stijlvolle hotelkamers, ontworpen om ruimte te bieden voor wonen en werken. Hyatt House bestaat uit studio’s en suites met één slaapkamer, met een kitchenette en een eethoek zodat gasten alles hebben wat ze nodig hebben tijdens hun verblijf.

Elke ochtend kunnen gasten aanschuiven voor een uitgebreid, regionaal geïnspireerd ontbijtbuffet in ons restaurant Zoom. Voor het ultieme gemak biedt The Market een selectie perfect verpakte grab-and-go-artikelen, van snacks tot salades. Voor gasten die hun routine op peil willen houden, beschikt het hotel ook over een volledig uitgerust fitnesscentrum en een zwembad.

The best way to start and end your trip to Paris | Hyatt Place Paris Charles de Gaulle Airport & Hyatt House Paris Charles de Gaulle Airport

Deze partner heeft in totaal bomen geplant!

Deze partner heeft gisteren bomen geplant!