Hotel de Zon

Hotel de Zon in Ommen aan de Vecht is sinds 1893 een begrip van de wijde omgeving en ligt in het hart van één van de mooiste stukjes uit Nederland, het Vechtdal. Het hotel heeft 35 kamers met een assortiment van knusse kamers tot suites met uitzicht over de Vecht. Daarnaast biedt Hotel de Zon verschillende services aan van catering tot evenementenorganisatie. Met 3 banqueting zalen en een evenementenlocatie, Landgoed het Laer, hebben wij de diversiteit om gasten te voorzien van een groot aanbod.

Hotel de Zon ligt op 700 meter afstand van het treinstation en 300 meter van het centrum van Ommen. Hotel de Zon is een plek voor een nachtje of weekendje weg, om tot rust te komen en te genieten van zonsopkomst tot zonsondergang. De natuur krijgt hier alle ruimte en vraagt om ontdekt te worden, per voet, fiets óf sloep. Als gast van ons hotel, bieden wij ook de wellness faciliteiten aan in ons collega hotel, Paping Hotel & Spa.
 In ons restaurant De Zon werken wij graag met lokale producten, we krijgen energie van het werken met mooie verse seizoensproducten, dat is onze passie! Je kunt plaats nemen in ons restaurant met uitzicht over De Vecht of aan onze chefs table waarbij je de keukenbrigade aan het werk ziet en waar zij alles vertellen over de producten waar ze mee werken. Sluit de avond af door een toost te doen op het leven in onze sfeervolle Pub.

Deze partner heeft in totaal bomen geplant!

Deze partner heeft gisteren bomen geplant!